Rekord "Księżyca w nowiu" z
pokazów nocnych w USA
temat należy do forum Wydarzenia
Powiązane z:
Rekord "Księżyca w nowiu" z pokazów nocnych w USA (Wydarzenie)
|
|

IP: 89.77.* |
Rekord pierwszego weekendu jest niemożliwy do pobicia przez Księżyc w Nowiu.
|
|

IP: 95.40.* |
post usunięty za niezgodność z regulaminem
|
|
|
|
Nie wiem skąd jego fenomen ale niestety nudny i słaby to film'' ale parada urodziwych aktorów przewijających się przez ekran na pewno spodoba sie nastoletnim fankom zabujanym w którymś z nich'''
|
|
|
|
Ja nie widziałem Zmierzchu aż do teraz....tj do poniedziałku. Myślałem że to kolejny badziewny fil dla nastolatków o wampirze itp. ALE moja dziewczyna mnie wręcz zmusiła żeby to obejrzeć i byłem mile zaskoczony. Nie jest to arcydzieło...czy coś...jednak film jest w miare ciekawy i gra tych młodych aktorów wczesniej mi nie znanych była cąłkiem dobra. Widziałem zwiastuny Księzyca w Nowiu i widac że to już superprodukcja tylko żeby nie przesadzili .....z ciekawości pójde...chociaż rezyserem był koleś który robił Złoty Kompas...a to dopiero była tragedia :D
|
|

IP: 89.77.* |
Gabi - nie będę się zniżał do twojego poziomu kultury. Nigdzie nie napisałem złego słowa o tym filmie tylko stwierdziłem fakt, o którym mówią wszyscy ludzie, którzy choć trochę mieli styczności z Box Office.
|
|

IP: 83.20.* |
fakt, nie jest wstanie pobic mrocznego rycerza i nie ma sensu obrzucac sie wyzwiskami, to o niczym zlym nie swiadczy, tylko to ze mroczny rycerz mial wieksza publike
|
|
|
|
Może dlatego że nie był taką
kichą jak saga zmierzchu
|
|
|
|
Film jak dla mnie był rewelacyjny;-))
|
|
|
|
Nie ma żadnych szans na rekord otwarcia, z prostych powodów. Nie jesteś fanem Batmana, Spider-Mana i Zmierzchu, na który z tych filmów na pewno nie pójdziesz?
Ps A jednak mamy rekord z pierwszego dnia, wstępny wynik to ok 80 mln $
http://www.deadline.com/hollywood/
|
|
| |
|
Regulamin forum »
Dodaj post
Zaloguj się, naprawdę warto:
- Wypowiadając się na forum nie będziesz musiał za każdym razem przepisywać kodu z obrazka,
- W tematach w których dyskutujesz otrzymasz powiadomienia o odpowiedziach na swoje posty,
- Będziesz mógł wygrywać w naszych konkursach bilety do kina, płyty DVD z filmami oraz książki i inne nagrody.
Jeśli nie chcesz się teraz zarejestrować, poniżej możesz wpisać swój post jako Gość.
|
 |
|