Stopklatka.pl - Internetowy Serwis Filmowy - Film Kino DVD Wideo Program tv Repertuar kin Konkursy - Dobra Strona Filmu
Nie jesteś zalogowany.
Zaloguj się lub zarejestruj

Masz uwagę lub sugestię dotyczącą serwisu? Napisz »

Przyszłość "Chirurgów" niezagrożona

temat należy do forum Wydarzenia

Powiązane z: Przyszłość "Chirurgów" niezagrożona (Wydarzenie)

collturalman
collturalman
21.11.2009, 00:15
collturalman mężczyzna
Jestem fanem Chirurgów...chociaż jak zaczeli puszczać pierwsze sezony w Polscena Polsacie(chyba) jakos mnie nie zaciekawiło....z czasem jednak sie wciągnełem...nie wiem czy to obciach :) .....jednak po 3 sezonie sie troche pogubili....4 sezon był taki sobie...5 już lepszy chociaż jest wiele niekontrolowanych zwrotów akcji i jakis niejasnych zakończeń...ale oglądac bede. Szkoda tylko że Georga już wycofali :/ śmiechowy był koleś..

unnami
unnami
21.11.2009, 02:43
unnami mężczyzna
colturalman: nie spoileruj :P

Ja Chirurgów wielbię, chyba najlepszy serial. Teraz w planach mam po raz TRZECI oglądać wszystko od nowa (coby przerwa nie była taka smutna) :D

qwerty
qwerty
21.11.2009, 10:41
qwerty mężczyzna
no tak wiecej sezonow niz 8 nie bedzie bo osmy sie konczy w 2012 roku wiec wszystko jasne. z drugiej strony koniec swiata ma byc pod koniec roku wiec moga jeszcze pokazac poczatek 9. :P

Regulamin forum »

Dodaj post
Zaloguj się, naprawdę warto:
  1. Wypowiadając się na forum nie będziesz musiał za każdym razem przepisywać kodu z obrazka,
  2. W tematach w których dyskutujesz otrzymasz powiadomienia o odpowiedziach na swoje posty,
  3. Będziesz mógł wygrywać w naszych konkursach bilety do kina, płyty DVD z filmami oraz książki i inne nagrody.

Nie masz konta? Wystarczy, że wpiszesz swój i klikniesz

Jeśli nie chcesz się teraz zarejestrować, poniżej możesz wpisać swój post jako Gość.

[b]wyróżnienie[/b]   [i]pochylenie[/i]   [u]podkreślenie[/u]   [cytat]cytowanie[/cytat]
Treść:

Twój podpis

przepisz kod z obrazka

UŻYTKOWNIK